Meny Stäng

Kock – Leksand-Rättvik

Beskrivning Utbildningen ger dig goda kunskaper inom både det varma och kalla köket. Du får lära dig att tillämpa de bestämmelser som finns gällande livsmedelshygien och du lär dig arbeta på ett sätt som främjar säkerhet och en god arbetsmiljö.…

Dela:

Restaurang- & Livsmedelsutbildning – Ludvika/Smedjebacken

Beskrivning Det här är utbildningen för dig som vill arbeta inom restaurangbranschen eller med livsmedel.Du får grundläggande och fördjupade kunskaper i matlagning, hygien och näringslära, service och bemötande. För dig som har lång arbetslivserfarenhet finns möjlighet att validera dina kunskaper.…

Dela:

Kock- Lärling – Falun

Beskrivning Kockar arbetar med matlagning på restauranger eller i storkök. Att planera och förbereda maten är en stor del av arbetet men kock är också ett kreativt yrke. I perioder kan det vara högt tempo i köket och det är…

Dela:

Kock – Borlänge

Beskrivning Det här är utbildningen för dig som är bra på att samarbeta, är kreativ och älskar matlagning. Under utbildningen får du fördjupa dig inom matlagning, hygien, näringslära, service och bemötande och att kombinera mat och dryck. Kurser som ingår…

Dela: